Hier ligt de oorsprong van Connectic. Geavanceerde cloudoplossingen of traditionele oplossingen, Connectic draait zijn hand er niet voor om.

De ´roots´ van Connectic liggen bij ICT (en Telecom). Binnen ICT draait het veelal om informatiesystemen, telecommunicatie, het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken en databanken. De kennis en kunde van ICT, die Connectic in de afgelopen 20 jaar heeft weten op te bouwen, maakt dat CONNECTIC voor deze diensten een voorsprong heeft op andere dienstverleners. Connectic weet namelijk écht waar we het om gaat binnen ICT.

Op het gebied van ICT kan Connectic dan ook elk gewenste oplossing aandragen die de continuïteit van uw dienstverlening verbetert en waarborgt: geavanceerde cloudoplossingen of traditionele oplossingen.

Deze oplossingen zijn vanzelfsprekend gelieerd aan de technische infrastructuur van uw organisatie. De kracht van Connectic ligt in het feit dat we door anders te denken, anders te durven denken, altijd met oplossingen komen die uw organisatie ten goede komen. Indien nodig of gewenst zet Connectic uw systeem volledig over naar intelligentere, beter functionerende systemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cloudoplossingen.

Connectic draagt mogelijkheden aan waar anderen niet aan denken of geen mogelijkheden zien waar Connectic ze wel ziet. Laat onze professionals uw technische infrastructuur analyseren en Connectic draagt ICT oplossingen aan die uw organisatie effectiever, efficiënter en veelal kostenbesparender laat opereren en functioneren dan voorheen.