Connectic is gevestigd in Ridderkerk. Connectic timmert al ruim 20 jaar aan de weg als business provider. Connectic levert producten en diensten op het gebied van Internet, Cloud, ICT, VOIP, Mobiel en Support.

Connectic is de stille kracht achter vele organisaties in de regio Rijnmond. Stuk voor stuk klanten waar Connectic zakelijke, betrouwbare en kostenbesparende totaaloplossingen weet te realiseren. Innovatieve en inspirerende oplossingen voor Internet, Cloud, ICT, VOIP of Mobiel waardoor het bedrijfsproces van onze klanten op een kwalitatief hoger plan komt te staan.

Vakmanschap, passie en servicegerichtheid van onze ICT professionals staan aan de basis van het succes van Connectic, maar bovenal het succes van onze klanten. No-nonsense en to the point werkt Connectic mee aan het realiseren van een positief bedrijfsresultaat bij en voor iedere klant.

 Simpel gezegd is de dienstverlening van Connectic er op gericht klanten te ‘ontzorgen’, zodat organisaties in staat worden gesteld zich volledig op hun core business te focussen. Daarbij neemt Connectic bestaande situaties nooit voor lief. Waar nodig wordt out of the box gedacht.

Welke technische infrastructuur er binnen een organisatie ook aanwezig is, Connectic is altijd in staat een totaaloplossing te leveren die er écht toe doet. Connectic Uw ervaren business provider op het gebied van Internet, Cloud, ICT, VOIP, Mobiel en Support. from core to cloud